Imázsfilm az AirDroneMovie-tól

Az imázsfilm hatékonyságát egyesek alábecsülik. Mások szerint olyan fontos, mint egy pénzügyi terv. Szerintünk valahol a két vélemény között van. Egy cég megvan imázsfilm nélkül, viszont ha van egy-két jól összerakott videó a web- vagy közösségi oldalán, az igen csábítóan hat a vásárlóknak. Miért? Ezt nehéz megmondani. Talán mert minden vásárló a külsőségre ad elsősorban. A  szemünk határozza meg a döntési folyamat első fázisát, ahol eldől szimpatikus-e a termék vagy szolgáltatás, avagy sem. E kisfilmeknek a másik legnagyobb előnye, az időtállóság. Nem kell 2 havonta újra elkészíteni, például egy cégbemutató sok évig aktuális lehet, rengeteg új ember tekintheti meg ez idő alatt. Kövesse Ön is a trendeket, használja ki a mai kor legnagyobb ütőkártyáját, a videót! Összegyűjtöttünk pár érvet, miért kell Önnek is a marketingét kibővítenie a mozgóképpel.

Facebook

A közösségioldal óriás algoritmusa már egy ideje előrébb sorolja a videós tartalmakat a képeknél. Egyszerűen kiemelhető, nem kell foglalkoznia az elérés-gátló szövegtartalommal. Alutomatikusan elindulnak, így nagyobb nézettséget generál mint más közzététel. 

Youtube

A videók közötti reklámok megjelennek, ha akarjuk, ha nem. Ez az 5 mp pont elég arra, hogy felkeltse az érdeklődést és új vásárlókat szerezzen. A Google hirdetésével és az AirDroneMovie videóival új szintre emelheti a weboldala látogatottságát.

Presztizs

Cége története, felszereltsége, egyedisége elég indok arra, hogy büszkén megmutassa a világnak. Segítünk abban, hogy videóinkon keresztül más is olyan nagyszerűnek lássa idegenként az Ön által megtett utat, mint az, aki a cégben/cégért dolgozik.

Népszerűsítés

Csak gondoljon bele, hogy ha 10 másodpercig néz egy képet, vagy ugyanennyi ideig egy videót, melyikkel kap több információt? A népszerűsítés alapfeltétele kell hogy legyen a videós tartalom. Előzze meg konkerensei marketingjét az AirDroneMovie videóival minél előbb!