Friss videónk

Az AirDroneMovie csapata esküvői-videós minőségben is megállja a helyét, mivel a felszerelésünk tökéletesen alkalmas arra, hogy méltó legyen a egyik legfontosabb napotok megörökítésre! Esküvői videókat Szigetvár és Pécs vonzáskörzetében szoktunk vállalni többségében, de 120km-es körzetben bárhová elmegyünk. Természetesen ha messzebb volna ránk szükség, annak részleteit is meg tudjuk beszélni ha ragaszkodtok hozzánk. 🙂 Nézzétek át mit is kínálunk és amennyiben szimpatikus a szolgáltatásunk, az oldal alján lévő űrlapon tudtok árajánlatot kérni tőlünk.

12 óra

14:00-tól, hajnali 2:00-ig állunk rendelkezésetekre. Amennyiben ettől eltérő időben szeretnétek igénybe venni bennünket, arra is van lehetőség természetesen. 

Több kamera

Az egykamerás felvételektől eltérően, nálunk a több eszközzel való felvétel miatt, a kameramozgásokból adódó holttér minimálisra csökken.

Drónfelvétel

A drónfelvétel és a repülési engedély költsége nálunk benne van az árban, nem kell plusz kiadásra  számítanotok emiatt.

Pillanatok

Egy 3-4 perces kis videót is készítünk nektek a nagy nap legszebb jeleneteiből egy általatok választott zenei aláfestéssel, facebook-kompatibilis formában.

Egyedi dvd

Az egész napból készítünk egy
60-90 perces filmet, melyet fejezetekre bontva, egyedi, nyomtatott dvd-n adunk át, dvd formátumban kódolva.

Weboldal

A kész videókat egy nektek létrehozott, jelszavas weboldalra töltjük fel. A násznépnek így nem kell várnia a dvd-t, megnézhetik és letölthetik a videókat.

Nyersanyag

Igény esetén mi odaadjuk a nyersanyagot nektek. Fontos tudni, hogy ez általában 150-200Gb szokott lenni, így készülnötök kell adathordozóval.

plusz felvétel

Ha fotózáson is szeretnétek hogy videózzunk, vagy kreatív videót kérnétek, ezek is lehetségesek, de ez már feláras szolgáltatás. Ára függ az igényeitektől.

Kapcsolat

Ha kérdésetek volna az esküvői filmmel kapcsolatban, esetleg szabad időpontjaink után érdeklődnétek, forduljatok hozzánk bizalommal akár telefonon, akár itt a kapcsolati űrlap segítségével. Ha sztenderd árajánlatunkra vagy kíváncsi, töltsd le egy kattintással! 🙂

Telefonszámunk:
Nagybodzsár Zsolt: 06 20 424 2141
Halas Máté: 06 30 229 7969

info@airdronemovie.hu

Árajánlat letöltése